Over mij

Mijn naam is Mark van der Woning (1978) en ik ben in 2002 afgestudeerd aan de faculteit industrieel ontwerpen van de TUDELFT. Ik ben product ontwerper, vormgever, allround techneut, modelbouwer en iemand die alles zelf wil kunnen. Ik houd van oorspronkelijke karakteristieke ontwerpen en maak me druk over wat we allemaal op de markt brengen en hard voor hoe dat anders, duurzamer en mooier kan. Daarom heb ik markvanderwoning.INDUSTRIEELONTWERP opgericht. Met mijn bedrijf richt ik me op vernieuwende producten die een bijdrage leveren aan de verbetering van onze leefomgeving.

 

Curriculum Vitae 2000 MMID full service design team 2003-2008 Batavus B.V. Heerenveen Industrieel ontwerper/ designer en projectleider 2008-2015 PHILIPS N.V. Innovation Domestic Appliances Drachten Lead mechanical design engineer, industrial designer, function developer en innovation accellerator, ad interim designer Philips Design BG Coffee. 2011-heden markvanderwoning.INDUSTRIEELONTWERP eigenaar, productontwerper