Visie en missie

Visie

Innovatie is het maken van iets geheel nieuws of het verder ontwikkelen van iets bestaands. Onze wereld is al vol genoeg met te veel van ‘dezelfde’ spullen. We moeten onze energie richten op de ontwikkeling van zinvolle voorwerpen en hulpmiddelen, die ons leven verder brengen en verrijken Echter wel op een meer verantwoorde manier. Door bijvoorbeeld duurzaam te zijn in energiegebruik, materiaal en productieproces. Maar vooral ook duurzaam in levensduur. Dat kan door middel van het ontwerpen van oorspronkelijke producten, waar mensen meer waarde aan hechten en uiteindelijk een band mee ontwikkelen. Door zo goed mogelijk je ontwikkelkracht in te zetten en daardoor een stap verder te komen.

markvanderwoning.INDUSTRIEELONTWERP is heel sterk in toekomstgericht conceptueel werk op een praktische en pragmatische manier. Door jarenlange ervaring en een brede interesse in hoe dingen werken kan ik de diepte induiken zonder het geheel te verliezen. Daarnaast kan ik snel nieuwe techniek en principes ontwikkelen, deze combineren en uiteindelijk in een begrijpbare functie en aantrekkelijke vorm gieten. Dit stelt me in staat oplossingen te bedenken die een stap verder zijn, zodat je er uiteindelijk langer mee vooruit kunt.

Missie

Ik geloof in lange termijn ontwikkeling en daarbij ook lange termijn klant relaties. Daarin investeren vergroot het inzicht in elkaars werkterrein, waardoor betere en meer baanbrekende resultaten kunnen worden geboekt.

markvanderwoning.INDUSTRIEELONTWERP draagt hierin bij door het bieden van integrale ontwerpoplossingen. Door een gedreven werkwijze, elkaar telkens te blijven uitdagen en zo mogelijk elke dag grenzen te verleggen, kunnen we samen werken aan verantwoorde, vernieuwende en concurrerende producten.

Uiteindelijk streef ik daarmee naar een wederzijdse en succesvolle bijdrage aan de verbetering van onze leefomgeving en naar langdurige tevredenheid van de eindgebruiker.