kunststof vouwvaas voor bloembollen

3Acint vouwvaas

Klanteigen beheer i.s.m. Suseela design & photography
Websitewww.suseela.nl

Nu zul je denken “zo’n vouwvaas, leuk eenvoudig productje”. Nou dat klopt, maar voordat hij eenvoudig, begrijpbaar, goed en foutloos was is er nog wel een en ander getest. Vouwinstructie, boldiameters, vullen met water zonder en met bol. Het goed insteken van het waterzakje en vooral het niet lekken. Vlak voor het einde bleek de oorspronkelijke constructie last te hebben van cappillaire lekkage. M.a.w. het water liep bovenlangs de bol zo naar beneden, zodat alle ‘s avonds vers gevulde vazen ’s ochtends allemaal in een plas water stonden. Toen heb ik de uiteindelijke constructie bedacht en de volgende dag met de hand een serie van 20 met de hand gesneden en gerilde uitslagen gemaakt voor opnieuw een duurtest. De vroeger vlakke bovenrand werd toen iets hol, waardoor de vaas en met name de binnenste lippen vanzelf op spanning bleven. De plastische vervorming van de eerder puur op buiging van de 0,8 mm dikke kunststof plaatshad bleef toen uit.

Dit product breng ik samen met Suseela design & photgraphy (www.suseela.nl) op de markt. Op dit moment zijn er al meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Tags: Vaas, opvouwbaar, vouwbaar, design, dutch design, dutch-design, PP, polypropyleen, polyprop, Bakker, Bakker Hillegom, Lisse, Suseela, design, photography, hyacint, bol, bloembol, engineering, technisch uitwerken, grafiek, print, drukwerk, Mouthaan, grafisch, bedrijf, MGB, minigrip, ontwerper, vormgever, vormgeving, industrieel ontwerper, industrieel, mark van der woning, markvanderwoning.industrieelontwerp, designer, engineer, engineering, prototype, model, prototyping, Delftware, Delfts blauw, delft, delfts, blauw, opdruk.